Månskensdans

Litteratur-, språk- och kulturblogg.

Johan Jönsson
johanjonsson.net

tisdag, juni 19, 2007

Metabloggande

Någonting jag är än mer trött på än Blogger vad det gäller Månskensdans: att inte ta mig tiden (som förvisso effektivt verkar ätas upp av annat) att skriva annat än korta och oreflekterande inlägg. Det finns för många sådana som det är. Djup och analys är trevliga saker. Fy, Johan. Fy.

3 Kommentarer:

Anonymous Maria sade:

Djup? Vilka krav du ställer på dig själv. ;)

19/6/07 21:38  
Anonymous Johan sade:

Jag brukar väl alltid ställa krav på mig själv? Det blir så mycket roligare då. Men seriöst, det beror naturligtvis på vad man har för ambition och varför man skriver. En kombinerad länksamling och läsdagbok med kortare kommentarer är inte vad jag vill göra och det var inte därför jag startade Månskensdans. Det är roligt att tipsa folk om såväl intressanta sidor och händelser som böcker, men det är tråkigt när det tar över.

//JJ

19/6/07 21:42  
Anonymous Magnus sade:

Vi är nog flera bloggare med lite ambition som känner igen oss i det där. My Cup of Tea har varit, och är, ett konstant dåligt samvete i över ett halvår, när jag inte haft kombinationen av tid, energi och inspiration, av diverse olika orsaker. Jag hoppas förvisso kunna råda bot på dessa sakernas tillstånd, nu när jag äntligen ska ha riktig semester för första gången på länge, men vi får se hur det går med den ambitionen.

22/6/07 15:00  

Skicka en kommentar

<< Home