Månskensdans

Litteratur-, språk- och kulturblogg.

Johan Jönsson
johanjonsson.net

tisdag, juli 25, 2006

Dagens länkar

How to learn Swedish in 1000 difficult lessons och Blogge Bloggelito är exempel på bloggar som egentligen handlar om helt andra saker än språk men som återkommande i slutet av varje inlägg sympatiskt nog ger mycket korta språklektioner, i svenska respektive kinesiska. Sådant tycker vi om.

Dessutom: ... or somone was leaving a very unsubtle hint. Apropå nätserier och humor så har även The Perry Bible Fellowship sina höjdpunkter.

4 Kommentarer:

Anonymous Bengt O. sade:

"Bloggelito" är definitivt svartlistad hos mig p.g.a. den oförskämda öppningssidan.

25/7/06 18:20  
Anonymous Johan sade:

Jag satt och undrade över vilken öppningssida du egentligen menar, men du kanske möts av den som lär dyka upp för alla som inte har webbläsare som hanterar XHTML?

//JJ

26/7/06 12:40  
Anonymous Bengt O. sade:

Jag har varken tid eller lust att utsätta mig för hans infantila trams. Dessutom har jag sett spår av bloggaren i fråga i form av kommentarer här och där och tror definitivt inte att jag skulle ha något utbyte av hans skriverier.

27/7/06 17:16  
Anonymous Johan sade:

Jag är i och för sig fortfarande inte säker på vad du åsyftar med hans infantila trams, men jag antar att det är sidan för webbläsare som inte hanterar XHTML (vanligtvis IE) som menas. Den har jag personligen inte sett.

Nej, skulle du inte ha det så tvivlar jag på att varken han eller någon annan tycker att det är en bra idé att du läser där.

//JJ

28/7/06 15:02  

Skicka en kommentar

<< Home